5 grunde til at have et online CV

Mange sætter lighedstegn ved et online CV og en LinkedIn-profil, men det er bestemt ikke det samme. Med et online CV kan du skille dig langt mere ud fra mængden, og det er dig der bestemmer, hvordan det skal se ud. I dette blogindlæg vil jeg komme ind på x grunde til at have et online CV.

  1. Det er dig der bestemmer, hvordan det skal se ud

En af det helt store fordele ved et online CV er, at du helt selv kan bestemme, hvordan det skal se ud. Du behøver ikke at tænke på, hvilke begrænsninger din valgte skabeloner har, eller hvad LinkedIn synes er do’s og don’ts. Med andre ord er et online CV helt unikt. Det betyder også, at du skiller dig ud fra mange andre, der også søger job, hvilket øger netop dine chancer for at få drømmejobbet. Du kan både kombinere billeder, videoer, tekster og interaktivt indhold. På LinkedIn er der mange begrænsninger. Hvis en tidligere arbejdsgiver ikke er på LinkedIn kan du ikke vedhæfte logo og andre detaljer om stedet. Det kan du med et online CV.

  1. Alle slags filer kan bruges

Et online CV har ingen begrænsninger, hvad angår forskellige filformater. Du kan bruge alt fra store grafiske filer til en PowerPoint-præsentation. At du kan bruge alle typer af filer, giver dig frihed. Du skal ikke tænke på at konvertere dit tidligere arbejde til et andet filformat, som måske ikke præsentere arbejdet i lige så god kvalitet, som den originale fil. Derudover er det også din hjemmeside, hvor filerne bliver uploadet, og dermed ligger de ikke hos et firma, som Google eller Dropbox, mens hos dig selv. Et online CV kan derfor godt betale sig, fordi der ikke er begrænsninger på, hvilke filer man kan uploade, og størrelsen på filerne.

  1. Et online CV kan være printer-venlig

Man kan sagtens printe et online CV. Faktisk er dig helt selv, der selv bestemmer, hvordan den printede version skal se ud. Man designer CV’et på hjemmesiden, og derefter designer man det, så det kan downloades som en PDF-fil. Så sikrer man sig, at det er helt det samme som online CV’et. Fordelene ved at kunne printe det er mange. Man kan nemt selv printe sit online CV, og dele det rundt i jobjagten, eller en kommende arbejdsgiver nemt kan printe det, uden at bøvle med formateringer eller andet.

  1. Du skiller dig ud fra mængden

Med et online CV er man helt unik, og man skiller sig ud fra mængden. Det er en helt store fordele, når man står i den store jobjagt, og der er mange kandidater om buddet. Det er helt 100 procent dig, der bestemmer, hvordan dit online CV skal se ud, og der er ingen skabeloner, der begrænser dig i din kreativitet. Du kan præsentere alt dit tidligere arbejde på præcis den måde, du ønsker det på. Man kan lynhurtigt se om man bare har brugt en Word-skabelon eller bare sender et link til sin LinkedIn-profil. Men med et online CV viser du, at du virkelig har lagt kræfter i din ansøgning til jobbet og du ikke bare er en mængde vare.

  1. Det er nemt og hurtigt

Mange tror, at det er bøvlet at have et online CV. Det er det ikke. Det er både nemt og hurtigt. Du får dit eget domæne, hvor du kan få tilknyttet en mail, så din mailadresse også skiller sig ud. Med en løsning fra AS Webdesign, følger der en hjælpende hånd, så vi følges ad i en proces, fra start til slut. Derudover er der også mulighed for support efterløbende.

Et online CV er en unik mulighed for at skille dig ud fra mængden, når du skal se job. Det bliver professionelt, og det er samtidigt nemt og billig. Kort sagt, er helt 100% dig, der bestemmer, hvordan dit online CV skal se ud. Du er ikke begrænset af bestemte templates, og du kan uploade alle slags filer. Tøv ikke med at tage fat i mig på as@asennels.dk eller ring på 27629111.